LVT golv-min

Decibel LVT – Perfekta akustikmattan i kombination med LVT-golv!

Ljudisolering och ergonomi är viktiga faktorer att tänka på vid val av golv i olika byggprojekt. Men med det nya tillskottet av Decibel LVT, en högpresterande akustikmatta, är dessa utmaningar lösta. Låt oss titta närmare på denna produkt och dess fördelar för byggbranschen.

Som entreprenör eller byggmästare vill du ha högkvalitativa material för dina projekt. När det gäller golv är LVT-golv populära på grund av hållbarhet, enkel installation och mångsidighet. Men akustik kan vara en utmaning med LVT-golv, särskilt i högljudda miljöer eller i flerbostadshus. Nu finns Decibel LVT, en högpresterande akustikmatta speciellt utvecklad för att läggas under LVT-golv.

Decibel LVT är en högpresterande akustikmatta som minskar ljudöverföringen mellan våningar och golv, vilket gör det möjligt att uppfylla höga ljudkrav utan att offra utseendet eller hållbarheten på ditt golv. Dess ergonomiska design minskar också påverkan på dina fötter och leder, vilket gör det bekvämare att stå och gå på golvet under längre tid.

Decibel LVT är enkel att installera, vi rekommenderar att installera mattan med dubbellimning men det går även att löslägga den beroende på dina specifika behov och krav. Det gör den till en produkt som passar för en mängd olika byggprojekt med olika förutsättningar.

Sammanfattningsvis är Decibel LVT den ultimata akustikmattan för byggbranschen. Med dess högkvalitativa material, ergonomiska design och enkla installation är den ett utmärkt val för alla typer av golv.

Decibel LVT ingår i produktfamiljen som vi kallar för Decibel Concept. Decibel Concept innehåller intressanta lösningar på de flesta akustiska problem som kan förknippas med golv och bjälklagskonstruktioner. Se vår video som beskriver Decibel Concept i sin helhet!

Låter detta intressant? Kontakta oss så berättar vi mer!