Samarbetspartners

Våra samarbetspartners

Det är med stolthet som vi här kan presentera alla våra samarbetspartners.
Våra samarbetspartners representerar en bred mångfald av branscher och expertisområden. Vi har noga valt ut dem för deras innovativa idéer, pålitliga service och engagemang för kvalitet. Genom att kombinera våra resurser och kunskap kan vi erbjuda en omfattande portfölj av produkter och tjänster som möter de mest krävande behoven på marknaden.

NFM FLYTGOLV

NFM Flytgolv AB är ett innovativt företag i byggbranschen som erbjuder flytspackel, byggspackel och golvvärmeprodukter. På NFM Flytgolv är vi experter inom högteknologiskt och miljömedvetet utförande av effektivitetshöjande uppbyggnad av undergolv och golvavjämning. NFM Finns representerade i både Sverige och Danmark, i Danmark som NFM Gulve A/S och i Sverige som NFM Flytgolv AB.

WEBER SAINT-GOBAIN

Weber är världsledande tillverkare av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 61 länder. Weber har en marknadsledande ställning inom mineralbaserade produkter på den svenska marknaden. Weber utvecklar, tillverkar och säljer produkter och system för bygg och anläggningar inom mur- och puts, golvavjämning, betong samt plattsättning/tätskikt.

DURI


Norra europas bredaste sortient med golvprofiler, verktyg, maskiner och ytbehandlingsprodukter! Sedan 1961 har Duri varit det ledande varumärket och den självklara samarbetspartnern i golvbranschen. Duri tillhandahåller allt du behöver för att installera, underhålla och renovera alla typer av golvmaterial.

DURI FAGPROFIL AS

Duri Fagprofil har ett av Europas bredaste sortiment av specialprodukter för den professionella hantverkaren. De distribuerar varor i hela landet och genom deras professionella centra i Alnabru och Billingstad, Norge. På Duri Fagprofil möter ni ämnesexperter och medarbetare som hjälper till att underlätta din vardag, oavsett om du är golvläggare, målare, urare, plattsättare, snickare eller entreprenör.

CANES

Canes A/S är en helnorsk leverantör som levererar lösningar inom VVS och komforgolv. Med 20 års erfarenhet och ett komplett sortiment erbjuder Canes lättillgänglig kvalitet som alltid finns på lager. Deras vision är att vara rörläggarens och entreprenörens bästa partner och problemlösare.

HERRLJUNGA TERRAZZO

Herrljunga Terrazzo är ledande inom svensk terrazzotillverkning. Företaget med anor från 1929 erbjuder både platsgjutna golv och prefabricerade lösningar. Terrazzo är ett lättskött, ovanligt slitstarkt och hållbart material även ur ett miljöperspektiv. Det passar utmärkt som golv, väggbeklädnad, trappsteg, bänkskivor och konstnärlig utsmyckning mm.

OPTIMERA

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs. I deras varuhus finns enbart erkända varumärken för att säkerställa deras kunder alltid är nöjda med produkterna. Optimerakoncernen ägs av franska Saint-Gobain med huvudsäte i Paris och är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Optimera finns förutom i Sverige dessutom i Danmark, Norge, Estland och Lettland.

KIILTO

Kiilto har över 40 års erfarenhet av att utveckla, tillverka och sälja avjämningsmassa. Allt sker i egen regi och de är rikstäckande med leveranser i säck, pumpbil fritt ur slang eller entreprenad. Entreprenaderna utförs via deras nätverk av Kiilto Pro Certifierade entreprenörer. Deras målsättning är att leverera trygga helhetslösningar för alla behov av golvavjämning.

WOODY BYGGHANDEL

Woody är bygghandeln som vill mer! De består av ett stort antal anläggningar runt om i Sverige och har ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten. De finns nära dig och erbjuder kvalitetprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser.

SGD

En kontakt. En order. En leverans. En faktura. SGD vet hur de skall göra livet enklare för alla som bygger och inreder bostäder och offentlig miljö. Med kunder som spänner från fastighetsbolag till golventreprenörer, och med verksamhet från norr till söder, har SGD gruppen utvecklats till Sveriges ledande leverantör av kompletta golvlösningar.

Intressant?

Tycker du att våra samarbeten verkar intressanta eller är ni möjligtvis intresserade av att bli en framtida samarbetspartner? 

Tveka inte på att kontakta oss nu!